DE ENG FR NL

Boek snel en gemakkelijk online

Verwen uzelf en uw gezin voor een ontspannen vakantie in de Beierse stad Gundremmingen.

 

Omgeving, het land en de mensen


De herberg "Zum Ochsen" ligt in het midden van de Schwäbische Gundremmingen in Beieren. Hier kunt u ontspannen op de rustige locatie. Een lange wandeling in de avond of een korte fietstocht doet wonderen na een geslaagde dag.

 

Gundremmingen

Gundremmingen (458 m boven zeeniveau) bevindt zich in het administratieve district Günzburg, in het district Schwaben, in de Vrijstaat Beieren, aan de zuidelijke rand van het brede Donau-dal aan het einde van de Mindel-vallei.

De stad wordt omringd door kleurrijke gemengde bossen in het zuiden en oosten. Dit hoort bij het natuurpark "Augsburg-Westelijke bossen". Alluviale wouden langs de Donau, die onvervangbaar zijn in hun geheel vanwege hun buitengewone belang voor de sanering van sterke grondwaterstromen en voor de bescherming van het klimaat en de erosie, zijn tot bos verklaard en zijn daarom aan speciale bescherming onderworpen.

Fietsen

In de familie- en kinderregio betekent veredelen het ervaren van een landschap vol charmes. Idyllische rustplaatsen op prachtige bosweiden en de ruisende rivier in overvloed - evenals talrijke ontdekkingstochten voor jong en oud. Een van de dichtste fietsnetwerken van Beieren leidt naar veel bestemmingen voor het hele gezin en biedt aantrekkelijke routes.

Legoland

Ervaar, lach, doe het zelf: dit is het motto van LEGOLAND® Deutschland, dat op 17 mei 2002 voor de eerste keer opende in Günzburg. Al in het eerste jaar hadden meer dan 1,3 miljoen bezoekers het plezier van het verkennen van 's werelds vierde LEGOLAND®-park niet gemist - en waren ze heel blij.

Zwem- en badplaatsen in de omgeving

Buiten zwembaden:
Waldbad Günzburg, Heidenheimer Str. 6, 89321 Günzburg
Freibad Burgau, Badstraße
Freibad a. d. Günz, Ichenhausen, Günztalstraße 10
Freibad Thannhausen, Badstr. 7
Gartenhallenbad Leipheim, An der B10
Eichwaldbad in Dillingen/Donau

Overdekte zwembaden:
Hallenbad Ichenhausen, Friedrich-Jahn-Str. 2
Garttenhallenbad Leipheim, An der B10
Schwimmhalle Krumbach, Talstraße 76
Hallenbad Thannhausen, Fritz-Kieninger-Straße

Waterskien:
Fetzer meren Gundelfingen